Aftellen: de laatste klusjes

Het gaat nu echt snel, nog 3 nachtjes slapen tot vertrek. Ik geloof dat ik nu alles heb verzameld en alle discussies met mezelf heb gevoerd over wat mee moet. Een dunne coltrui geofferd voor een zomers hemdje, toch maar 2 binnenbanden mee en natuurlijk een klein opvouwbaar rugzakje gekocht voor je weet maar nooit.

Natuurlijk ging er ook een belangrijk iets kapot vandaag, de rits van mijn windstopper van Castelli ging stuk. Ik ging direct naar de kleermaker in de Theresia maar deze kon niks doen. Hij had niet de juiste maat rits. Ritsen zijn voor mij onontgonnen gebied en dat laat ik graag zo. De veiligheidsspeld moet mij voor de zoveelste keer gaan redden.

Vandaag was het heerlijk weer, ik heb dus mijn favoriete ritje Noordwijk gedaan, het idee dat ik over een paar dagen iedere dag lang mag fietsen is heerlijk. De natuur is mooi en als de zon er is, is deze warm. Het gevoel van benen die draaien, een fietspad voor je en muziek in 1 oor is zo heerlijk. Ik voelde me vandaag weer de koningin van de duinen.

Eind van de middag met Henk even een kort stadsritje gedaan, Henk met bepakking, ik zonder, ik wilde vandaag nog even makkelijk fietsen. We zijn er klaar voor, we tellen hard af tot vertrek en etappe 1!

4 gedachten aan “Aftellen: de laatste klusjes”

  1. Eindelijk is het zo ver. Heeeeel veel plezier op deze speciale reis en tot morgen in Maastricht voor onze farewell party

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *