Dag 20 Luzern

Vandaag een rustdag dus lekker rustig wakker worden en een half uurtje later aan het ontbijt. Het was hier bewolkt en al snel regende het.

Gisteravond hadden we al besloten tot een rustdag, vanmorgen besloten we er nog 1 bij te doen. Zondag gaan we verder maar eventjes niet met de fiets. We hebben de Gotthard op het programma staan. Deze is hoog en gaat ook weer naar beneden. Klimmen vind ik lastig maar naar beneden gaan vind ik eng. En niet spannend eng maar heel erg stressvol eng. Dus de knoop doorgehakt, we pakken een stukje de trein.
Fijn als de beslissing is genomen, dan kan je daarna lekker relaxen. En dat hebben we gedaan.
We hadden een vriend van Henk te lunchen, Coen, hij woont in Zwitserland. Heerlijk geluncht en lekker gekletst en onze ‘overtollige’ bagage meegegeven. Mijn rode joggingpak wat nu te warm is, lenzen die ik niet nodig heb en meer dingen. Ik hoop nu zonder rugzak te kunnen fietsen. Ook Henk heeft 400 gram meegegeven, we zullen dus wel gaan vliegen. Dat moet ook want we moeten vaak hetzelfde aan en dat ga je ruiken als je niet tijdig wast.

In de middag wat boodschapjes gedaan, de fietsenwinkel, de supermarkt. Wat kleine aankopen en meteen wat van de stad gezien. Lekker een ijsje eten aan het meer, met uitzicht op de bergen.
Op de kamer gelezen, drankje op het terras, weer lezen, weer eten en nu in de serieuze afbouw. Het doet goed even rust en even op ons gemak genieten. Morgen nog zo’n dagje, dan moeten ook de fietsen weer schoon. Druk druk…

2 gedachten aan “Dag 20 Luzern”

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *