Dag 18 Aarau

Het zou vandaag een mooie toch worden met klim, fietspaden, genieten last maar komen de dag.

We moesten de route vinden, dat lukte en toen waren we de route weer kwijt of achteraf toch niet, ik weet het niet precies meer. We gingen in ieder geval stoppen bij de Mac om wat te drinken. We namen ook een ijsje en een hamburger. En toen ging het mis, mijn lijf is lastig met eten en vandaag was het teveel. Ik voelde me niet zo lekker.
na een uurtje namen we even pauze, een terrasje zonder eten. Wel drinken dus water en cola. Ik ging naar de supermarkt, Henk wilde 2 bananen maar ik had nergens trek in. Ik kocht 2 nectarines en noten. We gingen door en begonnen aan een klim, een hele stijle omhoog klim waar geen einde aan kwam. We gingen lopen maar ook dat was heel erg zwaar. Mijn fiets voelde als lood, mijn rugzak was lood en de top nog heel ver weg. Uiteindelijk moesten we dalen en daar kon ik ook niet echt van genieten. Ik ben beneden gekomen maar het was eng. Daarna nog meer naar beneden voor het hotel. Dat heb ik gered, daarna drinken en eten. Gedouched en nu in bed. Ik hoop dat ik morgen weer fit(ter) ben. Ben even diep in het rood gegaan. Het eten moet beter, dat heb ik vandaag geleerd.
En ik had geen internet of 4G, Zwitserland zit niet in de standaard bundel van T-mobile. Om dan een bundel te kopen is nog een uitdaging op zich. Travel en Surf werkte niet, net een bundel kunnen kopen. Zwitserland heeft hele mooi fietspaden, hele mooie huizen en auto’s maar ook een totaal onverstaanbare taal, vals plat en toch ook hele stille stukken. Ik ben er nog niet uit met Zwitserland.
Morgen weer een verse dag!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *