Dag 23 Malpensa

Wakker worden aan het Lago Maggiore met fluitende vogels is heerlijk. We waren in de relaxmodus dus we ontbeten wat later.

Na het ontbijt weer de fiets op, het was best nog een beetje fris dus een jasje aan. En uit en weer aan en weer uit. Het bleek zo’n dag te worden, zo’n dag dat het met jasje warm is en zonder koud. We hadden weer een hele mooie route langs de rivier. Op een fietspad, de staat van de fietspaden in Italië is niet al te best. Gaten, kuilen, scheuren en diverse soorten asfalt. Natuurlijk stukken met gravel en zelfs stukken met grotere stenen, zelfs nog een stukje met kasseien. Maar er is een gele streep op gezet dus het is een fietspad. De omgeving is weer schitterend, zo mooi fietsen blijft toch wel helemaal fantastisch. De sfeer in Italië is gemoedelijk en de dorpjes zien er gezellig uit. We bikkelen lekker door en stoppen in een dorpje voor de lunch. Lekker gegeten en Henk spotte de eerste modbar. Na de lunch weer langs de rivier, het is echt mooi, alleen begint het wat harder te regenen. We schuilen even onder een brug en als het minder wordt rijden we weer verder. Waar we rijden wordt het steeds stiller, bomen, water en een fietspad, regendruppels en rollende donder. Dat is niet zo fijn als je tussen de bomen rijdt.
We schuilen weer even en zien donkere lucht aankomen. Henk wordt gewaarschuwd dat er slecht weer in de buurt is. We twijfelen, schuilen en afwachten of snel een hotel zoeken. We checken Garmin want we denken in de buurt te zijn van het vliegveld Malpensa. En dat is zo, dus we besluiten die kant op te gaan. Afgezien van een heel vervelend klimmetje gaat het super snel en sneller als gedacht zijn we bij het vliegveld Malpensa. We zien een heel mooi hotel, we rijden door want dit is vast hoofdprijs. Het blijkt dat hier niets is. We checken Booking.com en het hotel lijkt goedkoop te zijn. We rijden terug, Henk gaat naar binnen en komt even later naar buiten met 2 sleutels. Villa Malpensa is totaal onverwachts de winnaar geworden van de goedkoopste kamer. Hotel de Paris was de gedoodverfde winnaar maar nu ineens blijkt Villa Malpensa de prijs in de wacht te slepen. Bijtijds hier dus lekker even relaxen, lezen, bellen met mijn moeder en mijn zus en wat appen. Het weer trekt weer bij dus ik ga nog even wandelen, de omgeving is saai, ik zie wel allemaal wielrenners, in twijfel, zal ik de fiets weer laten pakken en toch even een rondje in de buurt maken? Ik heb het niet gedaan, morgen is het Milaan-dag, dan wil ik zo fit mogelijk zijn.

De kilometers zitten bij vlagen echt wel in mijn kuiten en knieën maar toch het fietsen is zo onwijs leuk en met een zonnetje en een uurtje over dan voel ik het alweer borrelen.
Gewoon een kort rondje 🚴‍♀️🚴‍♀️.

Morgen Milaan, ijs en weder dienende.

Villa Malpensa!

4 gedachten aan “Dag 23 Malpensa”

  1. Wat een geweldige verhalen. Door je mooie verteltrend zit ik naast jullie op mijn fiets!!! Het werkt gewoon aanstekelijk!!! En al die aardige mensen onderweg, ook zo leuk.
    Vandaag jullie laatste etappe, echt de grote pet gaat af hoor!!! 👏👏👏👏👏👏

  2. Wat een geweldige verhalen. Door je mooie verteltrend zit ik naast jullie op mijn fiets!!! Het werkt gewoon aanstekelijk!!! En al die aardige mensen onderweg, ook zo leuk.
    Vandaag jullie laatste etappe, echt niet te geloven 👏👏👏👏👏👏

  3. Oh Fleur, je bent er echt bijna! Mooie foto’s bij Lago Maggiore! Succes vandaag! We zien graag de finishfoto tegemoet! Liefs, Yvonne

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *