Dag 16 Colmar (2)

Vandaag de rustdag, dus lekker langer slapen en ja het ontbijt een beetje rommelen, lezen en koffie drinken.

Henk had wel een ander hotel geboekt, meer in het centrum van Colmar. Rond 12 uur op ons gemak daar naar toe gefietst. We waren te vroeg voor de incheck en het was schitterend weer. Doorgereden naar het centrum en lekker op ons gemak geluncht. Daarna weer naar het hotel, inchecken en de kamer bekijken. Ik heb vandaag zo’n mooie kamer, ik ben weer een prinses in haar kasteel!
Het weer is super en onze fietsen zijn heel erg vies. We vragen om een emmertje water en wat sop. Nee veel beter, we kunnen de tuinslang gebruiken, we krijgen een emmertje, schoonmaakdoekjes en een droge doek. Het is een kruip door en sluip door naar het hok waar onze fietsen staan, we halen ze op en gaan in de zon op de stoep aan de slag. Helemaal top, de fietsen zijn wel even toe aan een poetsbeurt. Onze fietsen zijn wel beschadigd hier en daar maar dat bewijst wat we aan het doen zijn en dat dat soms echt wel pittig is.
De schone fietsen weer in het fietsenhok gezet en weer de zon in met een drankje. De route voor morgen besproken, we gaan naar Bazel! Wat klinkt dat ver weg. Straks weer eten en dan weer lekker lezen, het leven is meer dan goed!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *