Dag 10 Naar Saint Avold

Nog een keertje wakker worden in Metz, de kraai in de boom voor de hotelkamer zorgde ervoor dat ik voor de wekkker wakker was.

We hadden alletwee honger dus we zaten vroeg aan het ontbijt. Buiten regende het hard, we besloten om even rustig aan te doen. We hadden een korte afstand gepland dus we hadden alle tijd. Onze vader zei altijd het regent nooit de hele dag (de bootwijsheid van papa) en ook vandaag had hij gelijk. We vertrekken met droog weer. We moesten eerst Metz uit en dat ging soepel, we worden ervaren. Daarna een rechte streep naar Saint Avold met wind van zij en soms in de rug. De weergoden waren met ons, we reden dan ook heel erg lekker op de drukke D-weg. Het went ondertussen, stijgen, dalen, auto’s en witte bussen, wij trappen rustig door.

Vandaag hebben we weer een koffiestop met bekijks. Er kwamen 3 mensen kijken naar onze fietsen en ze wilden allemaal een praatje maken. In het Frans gaat dat niet echt vloeiend maar leuk is het wel.

We gingen weer verder, we kwamen bij een stadje en reden zo tegen het hotel aan. Plek was goed, aan een pleintje, bakkertje schuin aan de overkant. Het zag er alleen wel heel dicht uit, maar die Fransen zijn niet zo van de gordijnen open. Maar dit was wel echt dicht. We checkten de Garmin voor de route, we hadden nog even te gaan 😁 Dus weer verder fietsen, door een druk centrum van Saint Avold, we moesten echt nog even trappen op een drukke weg en toen ineens het volgende hotel. Een blauw hotel 😀. Vanavond even de fietsen schoonmaken en mijn bidon verzetten, morgen weer verder. En straks….. lezen maar!

4 gedachten aan “Dag 10 Naar Saint Avold”

  1. Geweldig Fleur,
    Erg leuk om te lezen allemaal… groeten aan Henk en geniet van wat er nog komen gaat !!
    Wij zijn trots op jullie
    Groet Sabine en Michel💪

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *