Dag 9 Metz

Vandaag hebben we een rustdag want het lijf was er duidelijk even klaar mee. Ik was om 6 uur helemaal wakker en had ontzettend honger. Nog even geduld tot het ontbijt.

Om 10 voor 8 ontbijt, eindelijk, het is iedere ochtend weer afwachten hoe het ontbijt is. Vandaag was het super uitgebreid. Flensjes, fruit, croissants, broodjes, yoghurt, kaas, jam, koffie, jus d’orange, Dit was mijn ontbijt. De eieren, spek, worstjes en vleeswaren heb ik overgeslagen.
We voelden onze benen, dus even lekker niksen en daarna de stad in. Tussen de middag naar buiten, er waren wat terrasjes en we hadden geluk, bij een goede Italiaan was nog een plekje. Pasta en schnitzels eten alles om weer energie op te doen. Ondertussen ging het weer regenen dus geen toeristisch rondje maar terug naar het hotel.
Op mijn kamer drong het ineens tot mij door, ik was super vrij, geen was, geen stofzuigen of opruimen of alvast koken voor de werkweek (alsof ik dat normaal doe 🤣) ik hoefde helemaal niks. Ik pakte mij boek, dook onder de dekens en ben lekker gaan lezen. Yorick belde ook nog en dat is altijd gezellig.
Henk heeft lekker de Giro gekeken vanmiddag. Daarna weer eten, alle terrasjes waren vol en het ging weer stortregenen. We hebben een pizza afgehaald. Leuk tentje, moeder bestierde de boel en dochter had 2 taken, het bakken van de pizza’s en het bezorgen van de pizza’s op de step. Wij hadden geluk, onze pizza’s werden nog gemaakt voor er een bestelling moest worden weggebracht. De pizza’s waren lekker, alhoewel het eten op je hotelkamer niet ideaal is.
Morgen weer verder, een korte etappe want hardlopers zijn doodlopers enzo!

3 gedachten aan “Dag 9 Metz”

  1. Het is iedere ochtend weer een feestje om jullie avonturen te lezen! Het gevoel van vrijheid druipt er vanaf. Wat heerlijk moet dat zijn!
    En ik heb het al vaker gezegd, maar RESPECT! Volgende keer in Suriname hoeven we in elk geval geen pickup truck te regelen van Paramaribo naar Fort Nieuw-Amsterdam. Dat doe jij nu op je sloffen. Althans, jij fietst, ik moedig je aan vanuit de auto 😉
    Veel plezier weer vandaag!
    xx

    1. Het gevoel van vrijheid is zo groot. Een groot genieten. De volgende keer Suriname ga ik zeker een dag fietsen, regel jij een truck voor mijn bagage en de gin!

  2. Heerlijk hoor, niets moeten en wel willen wat wij niet kunnen (en willen 😁) Fijn dat je zo geniet en leuk om alles van jullie te volgen! Je relaxdagje klonk heel goed, effe de beentjes rust geven en genieten van rust, lekker eten, lezen en nu weer op de fiets zag ik. Jullie gaan er zeker komen, superstoer! Enjoy! 😘

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *