Dag 0 Maastricht

Vandaag dag 0! Nog even lekker witte casinoboterhammen met pure hagelslag van Appie eten. Dan houd ik het niet meer, ik til mijn fiets naar beneden en rij de straat uit….het is zover, de reis is begonnen, nou ja soort van want We worden naar Maastricht gebracht met de auto. Als we in Maastricht aankomen zijn Brigitte, Mars en Pierre er al. Als we naar binnen gaan ontdekt Pierre de hotelkat, een rode kater. Pierre vindt het feest en gaat de kater achterna, de kater laat zich verjagen en klimt een klimplant in. Pierre is tevreden, de rode kater zit in de plant en hij staat op de grond , 1-0 voor Pierre.
De fietsen staan in de stalling maar dat voelt niet goed. Te ver weg, veel mensen kunnen die stalling in en tsja, ik ben eraan gewend om de Cannondale in de buurt te hebben.We halen onze fietsen uit de stalling en nemen ze mee naar de kamers. Dat voelt goed, de fiets naast het bed.
Rond een uur of 7 gaat het hard regenen en waaien, ik besluit mijn regenjasje maar klaar te hangen voor morgen. Ineens verschijnt er een prachtige regenboog, het gaat wel goedkomen met het weer denk ik vol optimisme. Morgen om 8 uur ontbijt, de fietsen pakken en dan op pad. De eerste echte kilometers gaan worden gemaakt. Het avontuur is begonnen!

2 gedachten aan “Dag 0 Maastricht”

  1. Wat begon dag 0 al met mooie annekedotes!😄 het leest als een boek, toch moeten we na jullie trip eens serieus werk maken van onze thriller!!
    Henk en Fleur, tot de volgende blog!

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *